Följ oss på Facebook

Öppettiderna för butiken är varierande

Bilvårdspaket

Nedan beskrivs våra bilvårdspaket mer ingående. Vi ger dig rådgivning om vilket bilvårdspaket som passar din bil bäst eller skräddarsyr en lösning utifrån vad som önskas och behövs göras.

Samtliga bilvårdspaket genomgår våran stora rekondtvätt innan själva behandlingen påbörjas, då rengörs lacken mycket noggrant. Smuts, asfalt, nedfall och flygrostfläckar tvättas bort. Samt fälgar och dörrgångar rengörs. Ni som kund behöver alltså inte förtvätta eran bil innan den lämnas in för behandling.

Bilvårdspaket 1 – 4000kr

Lackskyddsbehandling + Interiör rekond

 

Detta är vårat största paket som innebär en total genomgång av din bil både in & utvändigt. Vilket även inkluderar klädseltvätt/läderbehandling. Vid köp av detta paket kommer vi behöva behålla bilen till dagen efter beroende på torktiden efter klädseltvätt.

Bilvårdspaket 2 – 3000kr

Lackskyddsbehandling + Liten interiör

 

För er som vill ha det bästa resultatet utvändigt, men kanske inte är behov av en rekond invändigt. Men ändå vill ha en liten genomgång av interiören. Vilket också bidrar till ett bättre helhetsintryck när den är klar.

Bilvårdspaket 3 – 2700kr

Lackskyddsbehandling

 

Våran lackskyddsbehandling som både paket 1 och 2 bygger på. Komplett utvändig rekond, repreducering i upp till 2 steg, och som vi sedan lägger vårat lackskydd för att kunna ge dig som kund det bästa skydd din bil förtjänar.

Bilvårdspaket 4 – 3000kr

Exteriör rekond inkl Vaxning + Interiör rekond

 

Även detta paket innebär en total genomgång av din bil både in & utvändigt. Som också inkluderar klädseltvätt/läderbehandling. Skillnaden gentemot bilvårdspaket 1,2 och 3 är att detta är en förenklad behandling utvändigt, vilket innebär 1 stegs polering med vaxning.

Bilvårdspaket 5 – 2000kr

Exteriör rekond inkl Vaxning

 

Ett prisvärt alternativ, något enklare polering jämfört med en lackskyddsbehandling. Vaxbaserat slutskydd läggs istället för lackskydd. Samma utvändiga behandling som i bilvårdspaket 4.

Bilvårdspaket 6 – 2300kr

Exteriör rekond inkl Vaxning + Liten interiör

 

Samma exteriör behandling som paket 4 och 5. Men i detta paket kompletterar vi med en enklare rengöring invändigt, som bidrar till ett bättre helhetsintryck när behandlingen är klar.