Följ oss på Facebook

Öppettiderna för butiken är varierande

Billjud

Billjud från dbAkuten Nybro

Nybro Bilrekond har inlett ett samarbete med dBakuten Göterborg, så nu kan vi förse Nybro regionen med omnejd riktigt bra och prisvärda ljud/bild produkter för fordon 🙂

 

dBakuten har ett väldigt stort sortiment gällande billjud, vi har inledningsvis inriktat oss på två märken. Cerwin-Vega och Xcelsus Audio.

 

Cerwin Vega är ett anrikt varumärke från 1954 som startades av Gene Czerwinski. De började bygga högtalare och förstärkare för PA bruk som sedan tog tekniken in i bilstereo bruk. I dag är det ett av värdens största varumärke inom tungt ljud.

 

Xcelsus Audio är ett spännande och nytt svenskt varumärke som leds av ljudgurun Dawid Koniarski. Han var en av grundarna till ett annat känt svensk ljudmärke, DLS, där ”D”-et är från just från Dawids namn. Deras vision är maximal ljudkvalitet, oavsett budget.

Nyheter!

 

Xcelsus Magma 1600,1 är ett väldigt kraftigt Mono slutsteg som jobbar i Klass D så man får hög verkningsgrad. Slutsteget är konstruerat i Sverige och framtestat av oss på dBAkuten så att ljudet håller väldigt hög klass. Tanken med dessa förstärkare är att konstruera en oerhört kraftig förstärkare till ett lågt pris som låter ruskigt bra och vi har lyckats väldigt bra med den uppgiften. Ljudet har stor dynamik och kraft.

Magma 1600.1D 2995kr

Magma 2200.1D 3495kr

Magma 220.4 3495kr

Välkomna!

2018-04-18

dbAkuten nybro
billjud